Malzemeler:
4 adet Milföy Hamuru
Yarım Parmak Sucuk
1 Çay Bardağı Rendelenmiş Taze Kaşar
1 Yumurta
Bir kahsenin içerisine rendelenmiş kaşarımızı ve kuşbaşı doğradığımız sucuğumuzu koyun.
Bir yumurtanın akını bu karışıma ekleyin, sarısını ise ayrı bir yere koyun.
Milföy hamurlarımızı yapışmaması için biraz un üzerinde uzun ve geniş çekilde biraz açın.
Açtığımız hamurun kenarına karışımızdan biraz yerleştirin.
Sonra hamurumuzu silindir şeklinde sarın.
Silindir şeklindeki hamurumuzu ortadan kesin.
Hamurlarımızı yanmaz kağıt üzerinde tepsiye yerleştirerek üzerlerine önceden ayırdığımız yumurta sarısı sürün.
Hamurlarımızı 200 derecede üzerleri pembeleşinceye dek pişirin.
Pişmiş milföylerinizi servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder