22 Şubat 2012 Çarşamba

Mantarlı Milföy




















Malzemeler:

6 adet miföy hamuru
250 gr mantar
1 adet sovan
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yarım çay bardağı krema
Tuz, karabiber, pulbiber
1 adet yumurta

Mantarları ince ince doğrayarak bir tencerenin içerisinde sovan ile soteleyip tuz, karabiber ve pulbiberi ekleyin. En son kremayı da ekleyerek karıştırın.

Tepsimize yerleştirdiğimiz milföy hamurlarının üzerine mantar sotemizi paylaştırın.

Fınına vermeden önce milföy hamurlarının köşelerine yumurta sarısı sürün.
Miföylerimizin kenarları kabarana kadar 200 derecede pişirin.

Arzuya göre rendelenmiş kaşarımızı milföylerimizin üzerine serpip tekrar fırında eritebilirsiniz. 

Böreğimizi sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder