15 Şubat 2012 Çarşamba

Yufka Tabağı




















Malzemeler:

1 adet yufka
1 çay tabağı zeytinyağı

Herhangi bir borcamı ters çevirerek dış yüzeyini sıvı yağ ile yağlayın.

Yufka ile bu yüzeyi kaplayın ve üzerini yağlayın. Artan kısımları keserek yufka bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.

Üzerini yufka ile kapladığımız borcamımızı 200 derecede üstü pembeleşinceye kadar pişirin.

Fırından çıkarttığımız yufkamızın soğumasını bekleyin. Sonra ters çevirerek yavaş yavaş borcam ile yufkayı ayırın. 

Hazırladığımız salatamızı yufka tabağımızın içerisine koyarak servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder